Живот

Државата дала 270.000 евра на фризерница да обучува правници и економсти- сопственикот за Алфа вели планирал на обука да го прати и фризерот

За обуки кои немаат никаква врска со фризерската дејност 270 илјади евра европски пари преку Владата, за три години легнале на сметка на...