Здравје

Ги користите редовно: Ја знаете ли разликата меѓу антиперспирант и дезодоранс?

Главната задача на антиперспирантите и дезодорансите е да ја неутрализираат евентуалната непријатна миризба на пот, но и да... Прочитај повеќе тука...Убавина и Здравје – Локално

Народни лекови за синусна инфекција

Неколку народни лекови со кои на природен начин ќе лечите синусна инфекција. Јаболков оцет – Во текот на денот пијте јаболков оцет кој... Прочитај повеќе тука...Здравје – Шеталиште

ИЈЗ: Сомнителен случај на мали сипаници, се испитува лице кое престојувало во странство

Сомнителен случај за мали сипаници е регистриран изминатата недела. За време на инкубација лицето престојувало во странство и... Прочитај повеќе тука...Здравје – Denesen.mk