Видео

Никола Секулов постигна гол за Јувентус со атрактивен лоб 🎥

Никола Секулов постигна гол за Јувентус со атрактивен лоб 🎥 Никола Секулов постигна гол за Јувентус со атрактивен лоб 🎥 Никола Секулов кој место за Македонија реши во иднина да настапува за репрезентацијата на Италија постигна атрактивен гол за…

Путин на парадата за Денот на победата

Рускиот претседател Владимир Путин присуствуваше на главната парада на Денот на победата на Црвениот плоштад во Москва. Русија ја покажа својата воена моќ на годишниот настан на 9 мај. Во обраќањето, Путин ја поздрави победата на Црвената армија над…