Типови

Ова не е 2016 година, Португалија овојпат нема да победи на „Стад д`Франс“

6105 Англија – Белгија (18.00 часот) Англија по две кола има гол-разлика 1-0, а сега на Гордиот Албион му гостува најдобрата репрезентација... Прочитај повеќе тука...Типстерски совети – Спорт Манија

Коефициентот кој го нудат рекорден број прогнозери, е одговор на прашањето што да уплатите денеска

Денеска се играат девет натпревари од основната понуда од 13 парови на бесплатната Спортска прогноза, а ако уплатите тикет со фиксови... Прочитај повеќе тука...Спортска прогноза – Спорт Манија