Технологија-Наука

Новости

Претставени новите Google Pixel телефони

Во текот на вчерашниот ден во New York беа претставени новите Google Pixel телефони, и тоа: Google Pixel 4 и Google Pixel 4 X. Веќе стандардно четврта година по... Прочитај повеќе тука...Новости – Droid

Телефони

Дали вработените го загрозуваат бизнисот? „Поголемиот дел од времето тие се на Фејсбук и Инстаграм“

За нешто повеќе од десет години, паметниот телефон се влезе во секоја област од животот, вклучувајќи го и работното место. Границата... Прочитај повеќе тука...Совети и Трикови – Droid