(ВИДЕО) Со Голф на автопат возел 245 км/час а потоа во лентата „му влегла“ Шкода

СИТЕ знаат дека како што се зголемува брзината, така и времето достапно за реакцијата пропорционално се намалува. Сепак, многумина сè…

Би можело да ве интересира..