Робот со вештачка интелигенција служи клиенти во ресторан во Сеул

„Аглио Ким“, робот сличен на количка, кој користи вештачка интелигенција, доставува храна до посетителите на ресторан во Сеул, со цел…

Прочитај повеќе тука…Технологија – Република

Би можело да ве интересира..