Случај „Златна зора“: Лидерот на партијата и шест поранешни пратеници се соочуваат со затвор од пет до 15 години

За раководството на криминалната организација, односно за лидерот на „Златна зора“ и за шестемина поранешни пратеници, нема да бидат…

Прочитај повеќе тука…Регион – Слободен печат

Би можело да ве интересира..