Скопје

Центар, Аеродром и Карпош со повеќе од 300 активно заболени од Ковид-19

По денешните нови 383 регистрирани заболени од Ковид-19, три скопски општини имаат повеќе од 300 активни случаи. Имено, Центар има 316,... Прочитај повеќе тука...Скопје – Независен Весник

Фатени 104 возачи кои возеле брзо

Министерството за внатрешни работи соопшти дека вчера на територија на Скопје при сообраќајна контрола изречени се вкупно 283... Прочитај повеќе тука...МКД.мк - Скопје

Жителите на Кисела Вода најмногу сакаат да се греат со инвертери

Град Скопје е задоволен од големиот интерес на јавноста за оваа мерка и доколку се утврди дека не се исцрпени сите средства предвидени... Прочитај повеќе тука...Скопје – Нова Македонија