Најголемото англиско дерби ќе одреди дали ќе имаме добитник на iPhone XS во седмото коло

Недела, фудбал, Премиер лига, дерби – Нема подобра комбинација од тоа за спортските фанатици, а може да се надополни само со успешно... Прочитај повеќе тука...Спортска прогноза – Спорт Манија

Недела на ирански филм во Битола

НУ Центар за култура Битола во соработка со Амбасадата на Исламска Република Иран организираат Недела на ирански филм од 21-27 октомври... Прочитај повеќе тука...Кино – Шеталиште