Бјорн Улвеус од АББА : Цел живот сум опкружен со силни жени, од сопругите до ќерките

Англија (АП) – Бјорн Улвеус од АББА пораснал во време кога неговото образование се ценело повеќе од она на неговата сестра и тој сака да…

Прочитај повеќе тука…Сцена – Независен Весник

Би можело да ве интересира..