Патувања

НИКОГАШ ПРЕТХОДНО ВИДЕНО ЕЗЕРО ВО ПУСТИНА: Изградено „преку ноќ“, а се гледа и од вселената! (ФОТО+ВИДЕО)

НИКОГАШ ПРЕТХОДНО ВИДЕНО ЕЗЕРО ВО ПУСТИНА: Изградено „преку ноќ“, а се гледа и од вселената! (ФОТО+ВИДЕО) НИКОГАШ ПРЕТХОДНО ВИДЕНО ЕЗЕРО ВО ПУСТИНА: Изградено „преку ноќ“, а се гледа и од вселената! (ФОТО+ВИДЕО) Сè за туристите… Пустината Ал…