Новости

Претставени новите Google Pixel телефони

Во текот на вчерашниот ден во New York беа претставени новите Google Pixel телефони, и тоа: Google Pixel 4 и Google Pixel 4 X. Веќе стандардно четврта година по... Прочитај повеќе тука...Новости – Droid

Mate X ја очекува својата промоција

Премиум моделот од Huawei, најверојатно месецов ќе биде лансиран во Кина, а подоцна е можно претставување на телефонот и на другите... Прочитај повеќе тука...Новости – Droid

Galaxy Note 10 Lite наскоро во продажба

Пред неколку дена имавме статија, а и доста извештаи укажуваа дека Samsung наскоро ќе презентира поевтина верзија на Note линијата. Тоа е... Прочитај повеќе тука...Новости – Droid