Состојбата со корона вирусот излегува од контрола, Филипче и Владата без конкретен одговор

Македонија секојдневно се соочува со се поголем број на новозаразели лица од Ковид-19, а исто така се соочува со проблемот што речиси…

Прочитај повеќе тука…Вести – Kurir.mk

Би можело да ве интересира..