Бројот од 300 активни случаи надминат во три скопски општини

Во моментов три скопски општини имаат над 300 активни случаи на заразени со коронавирус.

Најмногу заразени има во Центар – 316, Аеродром…

Прочитај повеќе тука…Скопје – Република

Би можело да ве интересира..