СДСМ: Со ребалансот на буџетот се обезбедени 470 милиони евра за финансирање на четвртиот пакет антикризни мерки

Владата предводена од СДСМ со ребалансот на буџетот, кој е влезен во собраниска процедура, на одговорен и рационален начин обезбедува…

Прочитај повеќе тука…Македонија – Локално

Би можело да ве интересира..