Љубов и секс

Никогаш нема да признаат – еве колкупати во текот на денот жените помислуваат на с*кс

Жените тешко ќе ви признаат дека размислуваат за секс, а поголемиот дел од нив ќе ви кажат дека тоа воопшто не им паѓа на памет, но... Прочитај повеќе тука...Љубов и секс – Kurir.mk

Што е сексоманија?

Некои рчат додека спијат, други имаат кошмари, трети спијат „како бебиња“, ама има и такви кои имаат оргазам за време на спиењето. Прочитај повеќе тука...Makpress.mk