Премиера на театарската претстава „Кожурец“ во МКЦ

Светска премиера на новата театарска претстава „Кожурец“ во продукција на независното здружение Артопија ќе се одржи вечер во…

Прочитај повеќе тука…Makpress.mk

Би можело да ве интересира..