ФАКТОР НА ДЕНОТ: На 11 Октомври упатени пораки кон Софија и ЕУ, а поради коронавирусот Владата ќе работи онлајн

ФАКТОР НА ДЕНОТ: На 11 Октомври упатени пораки кон Софија и ЕУ, а поради коронавирусот Владата ќе работи онлајн

MAКЕДОНИЈА ГО ПРАЗНУВА 11 ОКТОМВРИ

Предложеното од Бугарија ниту е добрососедство, ниту е европско, но верувам дека тоа не е став на…

Прочитај повеќе тука…Faktor.mk

Би можело да ве интересира..