Финансии

КРИК НА ШТЕДАЧИТЕ ОД ЕУРОСТАНДАРД: Ние сме опљачкани од системот за кој се тврдеше дека е сигурен, некој треба да одговара, а за нас да се донесе…

Оштетените штедачи од Еуростандард банка кои имаат заробени во банката над 30 илјади евра и нема да може да си ги повратат, туку ќе ги... Прочитај повеќе тука...Faktor.mk

ДУРИ 50 МИЛИОНИ ЕВРА – за само две недели Фондот преку банките се раздoлжи кон три четвртини од штедачите на Еуростандард

Фондот за осигурување на депозити ја информира јавноста дека по двонеделен период од почетокот на исплатата на обесштетувањето на... Прочитај повеќе тука...Faktor.mk