КАТЕГОРИЈА

Видео

Министерството за финансии најави засилена борба против нелојалната конкуренција во е-трговијата

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на АД „МИА“ – Скопје. Доколку сакате да се претплатите,... Прочитај повеќе тука...Видео – МИА

Додека желките спијат

Морските желки спијат, но нивниот сон се разликува од оној на човекот бидејќи тоа повеќе наликува на состојба на одмор и релаксација.... Прочитај повеќе тука...Видео – Нова Македонија

Пендаровски: Со единство за најважните работи да градиме држава во која младите ќе ја гледаат својата иднина

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на АД „МИА“ – Скопје. Доколку сакате да се претплатите,... Прочитај повеќе тука...Видео – МИА