КАТЕГОРИЈА

Љубов и секс

Мажите сакат да знаат 5 работи за жените, АМА НЕМААТ ХРАБРОСТ ДА ГИ ПРАШААТ

Мажите сакаат да им дадат задоволство на жените, но имаат и некои сомнежи. Иако би било најлесно да се прашаат жените директно за тоа што ги интересира, верувале или не,…

Луѓето од овие професии најчесто имаат секс – најмногу ќе ги жалите адвокатите…

Истражување спроведено од Lelo UK се позанимава со откривањето каква е поврзаноста меѓу сексуалниот живот и изборот на занимање. Резултатите покажаа кои луѓе од различни професии имаат најбогат, а кои…

Како да одолеете на искушението и да не го изневерите партнерот? Психолозите тврдат дека овие 3 начини даваат резултат

Како да одолеете на искушението и да не го изневерите партнерот? Психолозите тврдат дека овие 3 начини даваат резултат Како да одолеете на искушението и да не го изневерите партнерот?…

МАРИНА – Нејзината убавина е бесконечна, како љубовта према другите луѓе!

Името Марина потекнува од латинскиот збор “марина” што значи “морска”, што е атрибут на Афродита, која се смета за заштитник на морнарите. Историски извори сведочат дека овие имиња започнале да…