КАТЕГОРИЈА

Претприемништво

Младите учесници на филмскиот фестивал „Џифони“ едуцирани за правилна употреба на новите садовите за отпад

ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска одржа еко-предавање пред 150 средношколци, учесници на Меѓународниот филмски фестивал за млади...

АНАЛИЗА: Проблематична исплата на плати, набавки што се косат со законот – ревизија во тетовскиот Центар за јавно здравје!

Недоследности во исплата на плати, проблематична систематизација на работни позиции, избор на директор без конкурс, сопственички...